Συμμαχία Walmart-Microsoft για την απόκτηση του TikTok 

Χρυσορυχείο το νεότερο κοινό και οι δυνατότητες διαφήμισης

Συμμαχία Walmart-Microsoft για την απόκτηση του TikTok

Twitter και Oracle μπορεί να είναι και αυτοί “μνηστήρες” του TikTok, ωστόσο το φαβορί για την εξαγορά της εταιρίας είναι η Microsoft. Μάλιστα τώρα αυξάνει τις πιθανότητές της, αφού στο παιχνίδι μπαίνει και η τεράστια αλυσίδα λιανικής των ΗΠΑ, Walmart, η οποία θέλει να συνεργαστεί με την Microsoft για την απόκτηση του TikTok.

Πιστεύουμε πως μία πιθανή σχέση με το TikTok US σε συνεργασία με τη Microsoft μπορεί να παρέχει στη Walmart ένα σημαντικό τρόπο να φτάσουμε και να εξυπηρετήσουμε διάφορους καταναλωτές, καθώς επίσης και να αναπτύξουμε το third-party marketplace και τις διαφημιστικές επιχειρήσεις μας. Είμαστε σίγουροι πως μία συνεργασία μεταξύ Walmart και Microsoft θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Αμερικανών χρηστών του TikTok, ενώ θα καθησυχάσει και τις ανησυχίες της αμερικανικής κυβέρνησης.

Αναλυτές της αγοράς εκτιμούν πως ένα μερίδιο της Walmart στον κόσμο των social media δε θα ωφελούσε μόνο τις marketing προσπάθειες, αλλά θα της έδινε και πρόσβαση σε πολύτιμό όγκο πληροφοριών που θα τη βοηθούσε να στοχεύσει πιθανούς αγοραστές πιο αποτελεσματικά.

Η Walmart κάθεται σε ένα χρυσορυχείο δεδομένων. Το να ξέρεις πόσο συχνά αγοράζει κάποιος γάλα, τι είδος και πότε, είναι απίστευτα πολύτιμο στη λιανική. Αν το συνδυάσει με το ηλεκτρονικό εμπόριο, θα ξεφύγει από τον ανταγωνισμό. Η Walmart πρέπει να φτάσει στο επίπεδο της Amazon όσον αφορά την γνώση του πελάτη. Πρέπει να έχουν μία πλατφόρμα από την οποία θα μαθαίνουν, θα προσωποποιούν και θα καινοτομούν συνεχώς. – Gregory NG, CEO της Brooks Bell

0 σχολια