Η BlackBerry θα επιστρέψει το 2021

Με ένα νέο 5G smartphone
24 Αυγούστου 2020 11:14
Η BlackBerry θα επιστρέψει το 2021

Οι εποχές που η BlackBerry μεσουρανούσε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ωστόσο η εταιρία αποσύρθηκε από την παραγωγή τηλεφώνων. Αργότερα συνεργάστηκε με την TCL για παραγωγή νέων BlackBerry, η συμφωνία όμως λήγει στις 31 Αυγούστου. Και ενώ όλοι πίστευαν πως αυτό ήταν και το τέλος της, μία νέα συνεργασία με την OnwardMobility δίνει νέα πνοή στην εταιρία.

Το μοναδικό QWERTY πληκτρολόγιο της BlackBerry και η αποκλειστική της υπηρεσία BBM φαίνεται πως θα επιστρέψουν σε ένα νέο 5G smartphone. Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή ή συσκευές, πέραν του ότι θα έρθει στο πρώτο μισό του 2021 σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Οι επαγγελματίες της βιομηχανίας ανυπομονούν για ασφαλείς 5G συσκευές που επιτρέπουν την παραγωγικότητα χωρίς να θυσιάζουν την εμπειρία χρήστη. Τα smartphones της BlackBerry είναι γνωστά για την προστασία των επικοινωνιών, της ιδιωτικότητας και των δεδομένων. Αυτή είναι μία απίστευτη ευκαιρία για την OnwarMobility να φέρει τις επόμενης γενιάς 5G συσκευές στην αγορά με την υποστήριξη της BlackBerry και της FIG Mobile. – Peter Franklin, CEO

Tags: