Παλαιότερες Galaxy συσκευές θα λάβουν τα χαρακτηριστικά του Note 20 με νέα αναβάθμιση του One UI

Πρώτο και καλύτερο το Galaxy S20
22 Αυγούστου 2020 10:02
Παλαιότερες Galaxy συσκευές θα λάβουν τα χαρακτηριστικά του Note 20 με νέα αναβάθμιση του One UI

Το Galaxy Note 20 ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στο μήνα, αλλά αρκετά από τα χαρακτηριστικά του θα έρθουν και στο Galaxy S20, όπως ανακοίνωσε η Samsung. Συγκεκριμένα, με την αναβάθμιση σε One UI 2.5, τα Galaxy S20, S20 Plus και S20 Ultra θα λάβουν νέα χαρακτηριστικά τόσο στην κάμερα όσο και στην παραγωγικότητα.

Το Pro Video mode θα προσθέσει επιλογή 8K ανάλυσης με 24fps για πιο “κινηματογραφικά” αποτελέσματα, ενώ θα προστεθεί και η επιλογή της κατεύθυνσης του ήχου που συλλαμβάνει το μικρόφωνο.

Αναβαθμίζεται επίσης η εφαρμογή Notes, ενώ μπορείτε να συγχρονίσετε τον ήχο με χειρόγραφες σημειώσεις. Τα Wi-Fi στοιχεία θα είναι εύκολο να τα μοιραστείτε με άλλες Galaxy συσκευές, καθώς επίσης θα είναι δυνατή και η υποστήριξη του DeX ασύρματα πλέον, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε την οθόνη του κινητού σας στις τηλεοράσεις, χρησιμοποιώντας το ως touchpad.

Η αναβάθμιση ξεκίνησε από χτες σε παγκόσμιο επίπεδο και όπως αναφέρει το SamMobile έχει δοθεί ήδη σε Ιταλία, Ουγγαρία, Πορτογαλία και Ολλανδία. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα “λεπτά γράμματα” της Samsung στην ανακοίνωση, αφού περιλαμβάνει μελλοντική αναβάθμιση με αυτά τα χαρακτηριστικά και σε άλλες Galaxy συσκευές σταδιακά. Τα χαρακτηριστικά που θα προσφερθούν θα ποικίλουν ανάλογα τις δυνατότητες της συσκευής. Συγκεκριμένα αναφέρονται:

  • Galaxy S10, S10+, S10e, S10 Lite
  • Galaxy S9, S9+
  • Galaxy Note 10+, Note 10, Note 10 Lite
  • Galaxy Note 9
  • Galaxy Z Flip, Fold