Το Facebook ξεκίνησε να συγχωνεύει τα chats του Instagram και του Messenger 

Έρχεται με νέο update

Το Facebook ξεκίνησε να συγχωνεύει τα chats του Instagram και του Messenger

Το Facebook εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει πως σκοπεύει να συγχωνεύσει όλες τις εφαρμογές μηνυμάτων που κατέχει και τώρα φαίνεται πως έγινε η αρχή. Από χτες υπάρχουν αναφορές στις ΗΠΑ πως η Instagram εφαρμογή σε Android και iOS προβάλει μία ανακοίνωση με τίτλο “Υπάρχει ένας νέος τρόπος να στέλνετε μηνύματα στο Instagram”.

Πρόκειται λοιπόν για τη συγχώνευση του Messenger στο Instagram, όπου οι χρήστες θα βρουν νέα χαρακτηριστικά, όπως χρωματισμό των chats, περισσότερα emojis, swipe-to-reply και συζητήσεις με φίλους που χρησιμοποιούν Facebook. Αν επιλέξετε το πλήκτρο αναβάθμιση, το εικονίδιο των DM στο πάνω δεξιά μέρος της εφαρμογής του Instagram θα αντικατασταθεί με το εικονίδιο του Messenger.

Η μετάβαση μάλλον θα είναι σταδιακή, ωστόσο αυτός είναι ο στόχος του Facebook, η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ Messenger, Instagram και WhatsApp. Για αυτό το σκοπό το Facebook αλλάζει την υποδομή του εδώ και καιρό, ώστε να υποστηρίζει τη σύνδεση χρηστών που χρησιμοποιούν διαφορετικές Facebook εφαρμογές, ενώ το όλο σύστημα θα είναι κρυπτογραφημένο.

0 σχολια