Η Google αποσύρει το Pixel 4 μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του

Εν αναμονή του Pixel 5
10 Αυγούστου 2020 09:18
Η Google αποσύρει το Pixel 4 μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του

Οι ανακοινώσεις νέων προϊόντων της ίδιας σειράς στον τεχνολογικό κόσμο έχουν συνήθως τουλάχιστον ένα χρόνο διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο, δίνοντας στους καταναλωτές ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να έχουν την καλύτερη έκδοση της συσκευής. Δυστυχώς όμως φαίνεται πως η Google αποφάσισε να αποσύρει τα Pixel 4 και Pixel 4 XL από την αγορά, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία τους.

Τα Pixel 4 και Pixel 4 XL αποκαλύφθηκαν τον προηγούμενο Οκτώβριο. Η Google δήλωσε στο TheVerge:

Το Google Store έχει πουλήσει όλα τα αποθέματά του και έχει ολοκληρώσει τις πωλήσεις των Pixel 4 και Pixel 4 XL. Για αυτούς που ενδιαφέρονται ακόμα για αγορά αυτών των προϊόντων, είναι διαθέσιμα σε μερικούς συνεταίρους μας όσο διαρκούν τα αποθέματά τους. Όπως όλες οι Pixel συσκευές, τα Pixel 4 θα συνεχίσουν να παίρνουν αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφαλείας για τουλάχιστον τρία χρόνια από τότε που η συσκευή κυκλοφόρησε στο Google Store των ΗΠΑ.

Πρόκειται για μία άκρως ασυνήθιστη κίνηση από την Google, αφού τα Pixel 2 και Pixel 3 παρέμειναν διαθέσιμα για πώληση έως και 18 μήνες μετά την κυκλοφορία τους. Πλέον, η νέα ναυαρχίδα της Google θα είναι το Pixel 5 το οποίο αναμένεται αυτό το φθινόπωρο.

Tags: