Το Pixel 4a φέρνει τη "μαγική" κάμερα της Google στα $350

Το νέο mid-range της Google
04 Αυγούστου 2020 10:16
Το Pixel 4a φέρνει τη "μαγική" κάμερα της Google στα $350

Αν κάπου πάσχουν τα mid-range τηλέφωνα, αυτό είναι σίγουρα οι επιδόσεις της κάμερας. Αυτό ακριβώς θέλει να αλλάξει η Google με το νέο Pixel 4a, πηγαίνοντας κόντρα στο iPhone SE (2020) και στο OnePlus Nord. Το Pixel 4a φέρνει την ίδια κάμερα 12MP του Pixel 4 στο πίσω μέρος. Μία και μόνο κύρια κάμερα σε συσκευή του 2020 μπορεί να ακούγεται απαρχαιωμένο, αλλά η Google έχει αποδείξει τις επιδόσεις των καμερών της, κυρίως με την επεξεργασία της εικόνας προσφέροντας επιδόσεις ναυαρχίδων. Η κάμερα διαθέτει όλες τις δυνατότητες του Pixel 4, όπως HDR+ με διπλή έκθεση, Portrait Mode, Top Shot, το περίφημο Night Sight με δυνατότητες αστροφωτογραφίας και τη σταθεροποίηση του video.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε AMOLED οθόνη 5.8 ιντσών στα 60Hz, Snapdragon 730G, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Το σώμα του τηλεφώνου είναι ένα ενιαίο κομμάτι πλαστικού, η μπαταρία του είναι 3140mAh και η selfie κάμερα είναι τύπου οπής στην πάνω αριστερά πλευρά της οθόνης και είναι 8MP.

Το Pixel 4a διατίθεται έναντι $350 σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ινδία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Ταϊβάν και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ευρώπη έρχεται σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Ιρλανδία.

Μαζί με το Pixel 4a η Google ανακοίνωσε και δύο ακόμα συσκευές, οι οποίες θα κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους αργότερα μέσα στο φθινόπωρο. Πρόκειται για το Pixel 4a 5G με τιμή $499 και τη νέα ναυαρχίδα της με 5G δυνατότητες, το Pixel 5.