Η Apple δίνει $25 στους iPhone χρήστες ως αποζημίωση για το "batterygate" 

Αποτελεί μέρος του διακανονισμού των $500 εκατομμυρίων

Η Apple δίνει $25 στους iPhone χρήστες ως αποζημίωση για το "batterygate"

Το 2017 η Apple παραδέχτηκε πως μείωνε επίτηδες τις επιδόσεις παλαιότερων συσκευών για να αποτρέψει το αναπάντεχο κλείσιμο της συσκευής μιας και η παλιά μπαταρία της δεν μπορούσε να δώσει την ενέργεια που απαιτούνταν. Ως μέρος της απολογίας της για την έλλειψη διαφάνειας σε αυτήν την τακτική, η εταιρία μείωσε προσωρινά την τιμή της αλλαγής μπαταρίας για μοντέλα εκτός εγγύησης, από τα $79 στα $29 και πάνω από 11 εκατομμύρια χρήστες iPhone εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την προσφορά.

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί. Το Μάρτιο, η Apple κατέληξε σε διακανονισμό ύψους $500 εκατομμυρίων με τους Αμερικανούς καταναλωτές και πλέον οι κάτοχοι των iPhone που πληρούν τις προδιαγραφές μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση ύψους έως $25 από την Apple.

Η αποζημίωση αφορά Αμερικανούς κατόχους iPhone, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus και iPhone SE με iOS 10.2.1 ή ένα iPhone 7 και iPhone 7 Plus με iOS 11.2 πριν τις 21 Δεκεμβρίου 2017.

Η ονομαστική αποζημίωση μπορεί να είναι $25, αλλά αν την αποζητήσουν πολλοί και συμπληρωθούν τα $500 εκατομμύρια, το ποσό θα μειωθεί.

1 σχολιο(α)