Το tvOS 14 φέρνει υποστήριξη picture-in-picture

Μαζί με άλλα χαρακτηριστικά
22 Ιουνίου 2020 22:07
Το tvOS 14 φέρνει υποστήριξη picture-in-picture

Η Apple ανακοίνωσε μερικές βελτιώσεις για το tvOS της, με τη νέα έκδοση tvOS 14. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι πως πλέον προσφέρεται picture-in-picture παρακολούθηση σε όλη την πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν τα Apple TV games τους ή να χρησιμοποιούν τις fitness εφαρμογές τους, ενώ βλέπουν μία ταινία.

Επιπλέον, το HomeKit θα βρίσκεται πανταχού παρών στο interface του Apple TV, κάνοντας πιο εύκολο στους χρήστες να ελέγξουν τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού τους. Στο Apple Arcade τώρα, υποστηρίζει πλέον πολλαπλούς χρήστες, κάτι που σημαίνει πως το Apple TV θα θυμάται ακριβώς πού σταματήσατε το game εσείς και πού κάποιος άλλος. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με τα Xbox Elite Series 2 και Xbox Adaptive controllers.

Θα υπάρχει επίσης υποστήριξη 4K video σε streaming από την εφαρμογή Photos του iPhone ή του iPad. Τέλος, η Apple TV+ συνδρομητική υπηρεσία θα έρθει στις έξυπνες τηλεοράσεις Sony και Vizio αργότερα μέσα στο 2020, φέρνοντας το Apple TV+ στα σπίτια σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων που χρησιμοποιούν iOS, media players και smart TVs.