Αυτό είναι το Samsung Galaxy S20 Tactical Edition

Αποκλειστικά για στρατιωτική χρήση
21 Μαΐου 2020 10:37
Αυτό είναι το Samsung Galaxy S20 Tactical Edition

Τα smartphones μπορεί να εξελίσσονται προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες, αλλά αν έχουν κάποια αδυναμία – ειδικότερα οι ναυαρχίδες – αυτή σίγουρα είναι το γεγονός πως οι συσκευές είναι εύθραυστες και η χρήση τους χωρίς κάποια προστατευτική θήκη είναι ένα στοίχημα ενάντια στο χρόνο και την τύχη. Η Samsung, θέλοντας να προσφέρει μία flagship συσκευή αλλά για στρατιωτική χρήση, παρουσίασε το Galaxy S20 TE (Tactical Edition).

Η συσκευή δεν είναι όμως απλώς μία θωρακισμένη έκδοση του κανονικού Galaxy S20.

Με άκρως εξειδικευμένο software και σετ χαρακτηριστικών, το Galaxy S20 TE μπορεί να λειτουργήσει σε συνεργασία με πληθώρα ήδη υπαρχόντων περιφερειακών, υποστηρίζοντας τις απαιτήσεις των τακτικών και απόρρητων εφαρμογών, ειδικά αυτών που βοηθούν τους χειριστές τους να πλοηγηθούν σε περίπλοκα εδάφη, μεγάλες αποστάσεις και την πιθανή απώλεια επικοινωνίας με τις μονάδες διοίκησης.

Το Galaxy S20 TE περιλαμβάνει επίσης DualDAR αρχιτεκτονική η οποία ουσιαστικά διπλασιάζει την κρυπτογράφηση στη λήψη και αποστολή ευαίσθητων πληροφοριών. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στο τρίτο τρίμηνο του 2020.