Οι εργαζομενοι του Twitter θα μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι για πάντα

Μόνιμη η αλλαγή του Twitter ανεξάρτητα της πανδημίας
16 Μαΐου 2020 10:30
Οι εργαζομενοι του Twitter θα μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι για πάντα

Η εργασία από το σπίτι ήταν κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία μόλις πρόσφατα γνώρισε λόγω της πανδημίας. Το Twitter φαίνεται πως αγκάλιασε παραπάνω από άλλους την ιδέα και ο CEO της εταιρίας, Jack Dorsey, έστειλε ένα email στους εργαζομένους ενημερώνοντάς τους πως αν το επιθυμούν, μπορούν να διαλέξουν να εργάζονται από εδώ και στο εξής από το σπίτι τους για πάντα.

Εξαιρουμένων μερικών εργασιών λοιπόν οι οποίες απαιτούν τη φυσική παρουσία προσωπικού, οι υπόλοιποι υπάλληλοι μπορούν να επιλέξουν να κάνουν το σπίτι τους γραφείο.

Είμασταν πολύ προσεκτικοί στην προσέγγισή μας από την αρχή, μιας και είμασταν από τις πρώτες εταιρίες που υιοθετήσαμε ένα μοντέλο εργασίας από το σπίτι. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να βάζουμε την ασφάλεια των ανθρώπων μας και των κοινοτήτων μας πιο πάνω από όλα.

Το email του Dorsey μάλιστα, αποκάλυψε πως υπάρχει η πιθανότητα το Twitter να μην ανοίξει καθόλου τα γραφεία του πριν τον Σεπτέμβριο και πως όλα τα ταξίδια αναβάλλονται μέχρι τότε. Αναμένουμε να δούμε αν το παράδειγμα του Twitter θα το ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες τεχνολογίας.