Η MMD παρουσιάζει τη νέα σειρά Philips B1 οθονών για επαγγελματίες

Σχεδιασμένη για να είναι φιλική προς το περιβάλλον
30 Απριλίου 2020 09:21
Η MMD παρουσιάζει τη νέα σειρά Philips B1 οθονών για επαγγελματίες

Τρία νέα μοντέλα παρουσίασε η MMD από την B1 σειρά οθονών της Philips. Οι 245B1, 242B1 και 275Β1 προσφέρουν πλούσιο πακέτο χαρακτηριστικών για επαγγελματική χρήση και ενίσχυση της παραγωγικότητας, ενώ είναι συμβατές με διάφορα περιβαλλοντικά πρότυπα και πιστοποιήσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"Άμστερνταμ, 29 ΑπριλίουΗ MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει το λανσάρισμα της οθόνης LCD 24” (23,8" / 60,5 εκ. διαγ.) Philips 245B1. Το νέο μοντέλο διαθέτει ανάλυση Quad HD (2560 x 1440), Power Sensor για εξοικονόμηση κόστους ενέργειας έως 70%, και συνδεσιμότητα HDMI. Με πλούσιο πακέτο χαρακτηριστικών και τεχνολογιών, έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου για να προσφέρει τη βέλτιστη άνεση και παραγωγικότητα για όσους αναζητούν ευελιξία και υψηλή απόδοση.  

Βελτιστοποιημένη εμπειρία θέασης και αποτελεσματικότητα στην εργασία

Η Philips 245B1 παρέχει εικόνες Crystal Clear με Quad HD 2560 x 1440 pixel για εξαιρετικά ευρύ  φάσμα αναπαραγωγής χρωμάτων με ακρίβεια.  Τόσο η τεχνολογία IPS, όσο και το SmartImage, μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips, συμβάλλουν στην παροχή φωτεινών και ευκρινών εικόνων που λατρεύουν οι φωτογράφοι, οι γραφίστες και οι επαγγελματίες εικόνας.  

Σχεδιασμένη για να ενισχύει την απόλυτη άνεση και την ευκολία του χρήστη, η Philips 245B1 διαθέτει τεχνολογία Flicker-Free και λειτουργία LowBlue για τη μείωση της κόπωσης των ματιών, καθώς και λειτουργία Easy Read και βάση SmartErgoBase που επιτρέπει εύχρηστες εργονομικές ρυθμίσεις. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένα stereo ηχεία και μεγάλη γκάμα συνδέσμων, όπως DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, HDCP, και πολλά άλλα.

Βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον

Η Philips 245B1 έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Συμβατή με διάφορα περιβαλλοντικά πρότυπα και πιστοποιήσεις, όπως EnergyStar 8.0, EPEAT*, TCO Certified Edge, και RoHS, η συγκεκριμένη οθόνη διαθέτει 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά από κατανάλωση, 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας και είναι εντελώς απαλλαγμένη από επιβλαβείς ουσίες όπως υδράργυρος, μόλυβδος και PVC/BFR. Η οθόνη 245B1 είναι εξοπλισμένη με την ενσωματωμένη λειτουργία PowerSensor που ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία του χρήστη και προσαρμόζει τη φωτεινότητα σε απόκριση, διασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της οθόνης, μειώνοντας παράλληλα το κόστος ενέργειας έως  70%. Επιπλέον, η λειτουργία LightSensor εξασφαλίζει την τέλεια φωτεινότητα με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.  

 

Η παραγωγικότητα και η βιωσιμότητα αναβαθμίζονται με τις οθόνες Philips B Line

Όλες οι οθόνες Philips B Line διαθέτουν μεγάλη άνεση, πλήρη συνδεσιμότητα, ευελιξία και εξαιρετική ποιότητα εικόνας – και τα νέα μοντέλα 242B1 και 275B1 δε διαφέρουν.

Η οθόνη LCD 24” (23,8"/60,5 εκ. διαγ.) Philips 242B1 διαθέτει ανάλυση Full HD (1920 x 1080) για μια εκπληκτική εμπειρία προβολής. Είναι μια οθόνη εξοπλισμένη με  τεχνολογίες PowerSensor, SmartImage, IPS καθώς και μια σειρά χαρακτηριστικών βελτίωσης της άνεσης για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις, βιωσιμότητα και εξαιρετική ποιότητα εικόνας, όλα όσα περιμένουν οι επαγγελματίες χρήστες από τις οθόνες Philips.

Σχεδιασμένη για τους επαγγελματίες του σήμερα, η Philips 275B1 διαθέτει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και καινοτομιών που αυξάνουν την παραγωγικότητα και την απόδοση, όπως βάση στήριξης SmartErgoBase και τεχνολογία Adaptive-Sync, οι οποίες ενισχύουν την άνεση του χρήστη και διασφαλίζουν ένα όσο το δυνατό πιο παραγωγικό και ευχάριστο χώρο εργασίας. Η οθόνη LCD 27" (68, 6 εκ διαγ.) προσφέρει Crystal Clear εικόνες, χάρη στην ανάλυση Quad HD(2560 x 1440).

Βολική, προχωρημένης σχεδίασης και φιλική προς το περιβάλλον, η οθόνη 245B1 είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής €229. Από την άλλη πλευρά, οι οθόνες Philips 242B1 και Philips 275B1 με τιμές €199 και €309 αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμες τον Ιούνιο 2020.

  • * Η βαθμολογία EPEAT ισχύει μόνο όπου είναι καταχωρημένο το προϊόν Philips. Παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.epeat.net/ για την κατάσταση εγγραφής στη χώρα σας.

---

Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.gr/c-m-so/monitors"