Τα iPhone 12 Pro και Pro Max θα υιοθετήσουν το design του iPad

Επίπεδες κάμερες και πλευρές χωρίς καμπύλες
14 Απριλίου 2020 11:24
Τα iPhone 12 Pro και Pro Max θα υιοθετήσουν το design του iPad

Νέες πληροφορίες έρχονται από το Bloomberg για τα σχέδια της Apple για το 2020. Επιβεβαιώνεται λοιπόν η ύπαρξη τεσσάρων iPhone φέτος, δύο Pro μοντέλα και άλλα δύο που θα αντικαταστήσουν το τωρινό iPhone 11.

Τα iPhone 12 Pro και Pro Max (αν ονομαστούν τελικά έτσι) θα ακολουθήσουν μία γραμμή σχεδιασμού όμοια με τα iPad Pro. Επίπεδα πλαϊνά και απότομες γωνίες θα θυμίσουν τις εποχές του iPhone 5, ενώ επιτέλους θα δούμε και μικρότερο notch στην οθόνη.

Όπως και με το νέο iPad Pro του 2020, τα iPhone Pro του 2020 θα ενσωματώσουν τον LiDAR αισθητήρα για βελτιωμένη εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας. Λιγότερο εμφανής θα είναι και η προεξοχή των καμερών στο τηλέφωνο μειώνοντας όσο γίνεται την απόστασή τους από την πλάτη του τηλεφώνου, όπως βλέπετε και στις εικόνες που συνέθεσε το TheApplePost.

By The Apple Post

Πέρα από τα iPhones, η Apple ετοιμάζει και ένα μικρότερο και φθηνότερο HomePod. Φέτος θα είναι επιτέλους και η χρονιά των AirTags, μικρές ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες θα προσκολλώνται σε αντικείμενα αξίας και σε περίπτωση απώλειας θα σας ειδοποιεί το τηλέφωνό σας, ενώ θα σας δείχνει και την τοποθεσία τους στο χώρο.