Η Google λέει πως μπορεί να διαχειριστεί την αύξηση της χρήσης του internet 

Και καθησυχάζει τον κόσμο

Η Google λέει πως μπορεί να διαχειριστεί την αύξηση της χρήσης του internet

Το παγκόσμιο δίκτυο αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα λόγω του κορωνοϊού, αφού πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Οι streaming υπηρεσίες όπως το Netflix ήδη έχουν δηλώσει πως θα μειώσουν την ποιότητα των videos τους μιας και η παρακολούθηση video στο internet αποτελεί το 60% περίπου του συνολικού φόρτου.

Ωστόσο η Google έρχεται να καθησυχάσει τον κόσμο, ξεκαθαρίζοντας πως τουλάχιστον οι δικοί της servers είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την αύξηση της χρήσης του internet.

Το δίκτυο της Google υποστηρίζει προϊόντα στα οποία βασίζονται καθημερινά άνθρωποι από όλο τον κόσμο, όπως το YouTube, το Search, το Maps και το Gmail. Συνδέει επίσης του πελάτες του Google Cloud με τους υπαλλήλους τους και τους χρήστες. Όσο η πανδημία του κορωνοϊού εξαπλώνεται και περισσότεροι άνθρωποι αναγκάζονται να εργαστούν ή να εκπαιδευτούν από το σπίτι, είναι φυσικό να αναρωτιέται κανείς αν το δίκτυο της Google μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση. Η σύντομη απάντηση είναι ναι. – Urs Holzle, Αντιπρόεδρος Τεχνικών Υποδομών, Google

0 comment(s)

End of content

No more pages to load