Ο Jeff Bezos χρεώθηκε 564 κλήσεις παράνομης στάθμευσης γύρω από το σπίτι του

Νέα έπαυλη, νέα έξοδα αλλά δεν έχει σημασία
09 Φεβρουαρίου 2020 10:11
Ο Jeff Bezos χρεώθηκε 564 κλήσεις παράνομης στάθμευσης γύρω από το σπίτι του

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου αποφάσισε να ανακαινίσει ένα παλιό μουσείο υφασμάτων το οποίο αγόρασε έναντι $23 εκατομμυρίων και να το κάνει το σπίτι του στην Washington. Μία ανακαίνιση τέτοιου μεγέθους όμως η οποία κόστισε έξτρα $12 εκατομμύρια δεν είναι εύκολη υπόθεση και όπως σημειώνει το CBS, από την αρχή της ανακαίνισης ο Jeff Bezos έχει συγκεντρώσει 564 κλήσεις παράνομης στάθμευσης.

Οι εργαζόμενοι για την ανακαίνιση αγνοούσαν τις “No Parking” πινακίδες συστηματικά, καταλαμβάνοντας ακόμα και θέσεις που προορίζονταν για κατοίκους της γειτονιάς, διαβάσεις ή πεζοδρόμια. Οι κλήσεις ανέρχονται στο ποσό των $16.840, ποσό που είναι αστείο φυσικά για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου και πληρώθηκαν αμέσως.

Η έπαυλη του Bezos έχει επιφάνεια 3.158 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει 11 υπνοδωμάτια, αίθουσα δεξιώσεων, κελάρι κρασιών, δωμάτιο γευσιγνωσίας ουισκιού και κινηματογράφο.

Η αξία του Bezos εκτιμάται στα $129.5 δισεκατομμύρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Amazon δεν πλήρωσε καθόλου φόρους στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση το 2018, όταν και δήλωνε πάνω από $11 δισεκατομμύρια σε κέρδη.