Και η NVIDIA εκτός MWC λόγω του κορωνοϊού

Αποσύρθηκε και η Ericsson
08 Φεβρουαρίου 2020 09:27
Και η NVIDIA εκτός MWC λόγω του κορωνοϊού

Μετά την LG και την ZTE, σειρά παίρνουν οι NVIDIA και Ericsson ανακοινώνοντας πως δε θα συμμετέχουν στο Mobile World Congress 2020 εξαιτίας του κορωνοϊού.

Δεδομένου του ρίσκου δημόσιας υγείας λόγω του κοροναϊού, το να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συναδέλφων μας, συνεταίρων μας και πελατών μας είναι η υψηλότερη προτεραιότητά μας. Ανυπομονούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τη δουλειά μας στην τεχνητή νοημοσύνη, το 5G και το vRAN. Λυπούμαστε που δε θα συμμετέχουμε αλλά πιστεύουμε πως είναι η σωστή απόφαση. – NVIDIA

Και η Ericsson προέβη σε αντίστοιχη ανακοίνωση, φέρνοντας τον αριθμό των μεγάλων εταιριών που δε θα συμμετέχουν στην έκθεση στους τέσσερις.

Η Ericsson εκτιμά ό,τι έχει κάνει το GSMA για τον περιορισμό του ρίσκου. Ωστόσο, ως ένας από τους μεγαλύτερους εκθέτες, η Ericsson έχει χιλιάδες επισκέπτες στο περίπτερό της κάθε μέρα και ακόμα κι αν το ρίσκο είναι χαμηλό, η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της και των επισκεπτών. – Ericsson

Σε νέα ανακοίνωση, η διοργανώτρια αρχή, GSMA, δηλώνει:

Είναι μεγάλης σημασίας για το GSMA να συνεχίσει να συγκαλεί τη βιομηχανία σε αυτούς τους κρίσιμους καιρούς όπου η συνδεσιμότητα βρίσκεται στο μεταίχμιο μια νέας βιομηχανικής επανάστασης. Η αντιπροσώπευση της βιομηχανίας μέσω κυβερνήσεων, υπουργών, νομοθετών, δικτύων και ηγετών της βιομηχανίας δεν ήταν ποτέ πιο κρίσιμη. Το GSMA συνεχίζει να παρακολουθεί και να αξιολογεί τον πιθανό αντίκτυπο του κορωνοϊού στο MWC Barcelona 2020, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των εκθετών μας, των παρευρισκομένων και του προσωπικού είναι τεράστιας σημασίας.