Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος το μετάνιωσε και δε θα βρει κοπέλα για να πάνε στη Σελήνη

Ακυρώθηκε το show
30 Ιανουαρίου 2020 10:54
Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος το μετάνιωσε και δε θα βρει κοπέλα για να πάνε στη Σελήνη

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Yusaku Maezawa θα είναι ο πρώτος ιδιώτης που θα “πάει μια βόλτα” γύρω από τη Σελήνη με την SpaceX και για να μην πάει μόνος, αποφάσισε να βρει μία γυναίκα να πάει μαζί του, η οποία θα επιλεχθεί ως σύντροφός του μέσα από ένα τηλεοπτικό σόου με την ονομασία Full Moon Lovers.

Ωστόσο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο Maezawa φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και το μετάνιωσε, ζητώντας από τους παραγωγούς να ακυρώσουν το show.

Για προσωπικούς λόγους, ενημέρωσα το AbemaTV χτες για την απόφασή μου να μη συμμετέχω στο ντοκιμαντέρ προξενιού, επομένως ζήτησα την ακύρωση του show. Παρά την αυθεντική και ειλικρινή προσήλωσή μου στο show, ένα κομμάτι μου είχε ακόμα ανάμικτα συναισθήματα σχετικά με τη συμμετοχή μου. Σκεπτόμενος πως 27.722 γυναίκες, με σοβαρές προθέσεις και κουράγιο, χρησιμοποίησαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να κάνουν την αίτηση, με κάνει να αισθάνομαι πολλές τύψεις που κατέληξα να ενημερώσω τους πάντες για αυτήν την εγωιστική απόφασή μου. Καταλαβαίνω πως απογοήτευσα πολλούς ανθρώπους – αυτές που έκαναν την αίτηση και όλο το προσωπικό του AbemaTV οι οποίοι εμπλέκονται στην παραγωγή – και ζητάω συγγνώμη από όλους για τις πράξεις μου. Λυπάμαι πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου.