Νέα Galaxy A51 και Galaxy A71 από τη Samsung  

Διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσα στον Ιανουάριο

Νέα Galaxy A51 και Galaxy A71 από τη Samsung

Τα νέα μέλη της Galaxy A σειράς κάνει διαθέσιμα στην Ελλάδα η Samsung. Τα νέα Galaxy A51 και Galaxy A71 έρχονται με Infinity-O οθόνη, μεγάλη μπαταρία και τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2020 – Η Samsung Electronics παρουσιάζει τα νέα Galaxy A71 και Galaxy A51, τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά Galaxy A. Σχεδιασμένα για να προσφέρουν ουσιαστική καινοτομία και εξαιρετική εμπειρία κινητής σε όλους, τα Galaxy A71 και A51 έρχονται με ενισχυμένες λειτουργίες: μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας, ικανή να ανταπεξέλθει σε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, κάμερα με νέα έξυπνα χαρακτηριστικά, για ρεαλιστική αποτύπωση της πραγματικότητας, και Infinity-O οθόνη, για απρόσκοπτη εμπειρία θέασης.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διεύρυνση της επιτυχημένης σειράς Α με τα Galaxy A71 και Galaxy A51. Από την κυκλοφορία της, η σειρά Galaxy Α έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές smartphone. Τα νέα Galaxy A71 και Galaxy A51 εξακολουθούν να προσφέρουν τις βασικές καινοτομίες που αγαπούν οι καταναλωτές», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής Τμήματος Κινητών Συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas. «Ξέρουμε πως οι άνθρωποι προτιμούν μια συσκευή που είναι κομψή, ανθεκτική στον χρόνο και αποτυπώνει κάθε εμπειρία τη στιγμή που συμβαίνει. Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτές τις ανάγκες με τις τελευταίες συσκευές της σειράς Galaxy A».

Προηγμένη εμπειρία κάμερας

Με τέσσερις βελτιστοποιημένες κάμερες, τα Galaxy A71 και Galaxy A51 είναι σχεδιασμένα για να αποτυπώνουν τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή. Μια κύρια κάμερα, μια ultra wide κάμερα με υπερ-ευρυγώνιο φακό, μια κάμερα macro και μια κάμερα βάθους ενισχύονται με έξυπνες λειτουργίες, για να καταγράψουν σχεδόν οτιδήποτε με ξεκάθαρη λεπτομέρεια και σε εκπληκτική κλίμακα.

Η κύρια κάμερα αποτυπώνει καταπληκτικές φωτογραφίες με έναν φακό 64Mp στο Galaxy A71 και 48Mp στο Galaxy A51. Λαμβάνοντας ευκρινείς και ρεαλιστικές φωτογραφίες, η κύρια κάμερα εξασφαλίζει την ιδανικές λήψεις, μέρα ή νύχτα. Η ultra wide κάμερα διαθέτει υπερ-ευρυγώνιο φακό που καλύπτει οπτικό πεδίο 123 μοιρών, προσομοιάζοντας την περιφερειακή όραση του ανθρώπινου ματιού, και όταν απαιτείται, η λειτουργία έξυπνης εναλλαγής προτείνει και επιλέγει αυτόματα τη λειτουργία υπερ-ευρυγώνιας λήψης. Η macro κάμερα εστιάζει απόλυτα πάνω στα αντικείμενα, μόλις 4 εκατοστά μακριά, για να συλλάβει κάθε λεπτομέρεια, ενώ η κάμερα βάθους επιτρέπει στα αντικείμενα να ξεχωρίσουν, με τη χρήση του live focus εφέ.

Καταγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης 

Η λειτουργία εγγραφής βίντεο υψηλής σταθερότητας διασφαλίζει τη βιντεοσκόπηση σταθερών και ομαλών βίντεο. Η λειτουργία super steady εξαλείφει τους κραδασμούς της κάμερας, είτε πρόκειται για καταγραφή βίντεο ενός κινούμενου αντικειμένου ή για βιντεοσκόπηση εν κινήσει. Ακόμα και σε συνθήκες τρεξίματος, ορειβασίας ή παιχνιδιού, η λειτουργία καταγραφής βίντεο υψηλής σταθερότητας προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα.

Αδιάκοπη εμπειρία θέασης

Τόσο το Galaxy A71 όσο και το Galaxy A51 διαθέτουν Super AMOLED Infinity-O οθόνη, που εκτείνεται από άκρη σε άκρη. Με οθόνη μεγέθους 6.7 ιντσών ή 6.5 ιντσών, η οθόνη παρέχει μια διευρυμένη και εκπληκτική εμπειρία, για απερίσπαστη παρακολούθηση περιεχομένου πολυμέσων ή αδιάκοπο gaming.

Σύνδεση μεγαλύτερης διάρκειας

Τα Galaxy A71 και Galaxy A51 κυκλοφορούν με μια μεγάλη μπαταρία 4,500 mAh και 4,000 mAh αντίστοιχα, για μεγαλύτερη χρήση του smartphone κατά τη διάρκεια της μέρας. Με τις δυνατότητες ταχείας φόρτισης 25W και 15W, που διαθέτουν τα Galaxy smartphones, η ισχύς της συσκευής αποκαθίσταται σε πολύ λίγο χρόνο. 

Τα Galaxy A71 και Galaxy A51 παρέχουν, επίσης, πρόσβαση στο οικοσύστημα ευφυών εφαρμογών και υπηρεσιών της Samsung, συμπεριλαμβανομένων του Bixby (Vision, Routines) και του Samsung Health. Ακόμα, οι συσκευές  προστατεύονται από την πλατφόρμα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων, Samsung Knox.

Το Galaxy Α51 θα διατεθεί μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο στις 17 Ιανουαρίου και το A71 στις 31 Ιανουαρίου."

Galaxy A71 και Galaxy A51 Προδιαγραφές[1]

 

Galaxy A71

Galaxy A51

Οθόνη[2]

6.7 ίντσες, Full HD+ (1080 x2400)

6.5 ίντσες, Full HD+ (1080 x2400)

Super AMOLED

Super AMOLED

Infinity-O Οθόνη

Infinity-O Οθόνη

Κάμερα

Πίσω Όψη

Κύρια: 64MP, F1.8

Depth: 5MP, F2.2

Macro: 5MP, F2.4

Ultra Wide: 12MP, F2.2

Κύρια: 48MP, F2.0

Depth: 5MP, F2.2

Macro: 5MP, F2.4

Ultra Wide: 12MP, F2.2

Μπροστά

Selfie: 32MP, F2.2

Selfie: 32MP, F2.2

Σώμα

163.6 x 76.0 x 7.7mm / 179g

158.5 x 73.6 x 7.9mm / 172g

AP

Οκταπύρηνος (Διπλός 2.2GHz + Hexa 1.8GHz)

Οκταπύρηνος (Διπλός 2.3GHz + Quad 1.7GHz)

Μνήμη[3]

6 GB RAM

6GB RAM

128GB Εσωτερική Αποθήκευση

128GB Εσωτερική Αποθήκευση

Micro SD υποδοχή (μέχρι και 512 GB)

Micro SD υποδοχή (μέχρι και 512 GB)

Κάρτα SIM

Διπλή SIM (3 υποδοχές)

Διπλή SIM (3 υποδοχές)

Μπαταρία[4]

4,500 mAh (τυπική τιμή), 25W Υπερ-Ταχεία Φόρτιση

4,000 mAh (τυπική τιμή), 15W Υπερ-Ταχεία Φόρτιση

Βιομετρικές Αυθεντικοποιήσεις

Δακτυλικό Αποτύπωμα στην Οθόνη, Αναγνώριση Προσώπου

Δακτυλικό Αποτύπωμα στην Οθόνη, Αναγνώριση Προσώπου

Χρώμα5

Prism Crush Black / Silver/ Blue

Prism Crush Black / White / Blue

[1] Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

[2]  Η οθόνη έχει μετρηθεί διαγωνίως ως πλήρες ορθογώνιο, χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι στρογγυλεμένες γωνίες.

[3] Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει αναλόγως την αγορά.

[4] Τυπική τιμή που ελέγχθηκε υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτων ομάδων. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι μικρότερη.

5 Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει αναλόγως την αγορά.