Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το Galaxy S20+

Επιβεβαιώνουν την ονομασία και τις κάμερες
13 Ιανουαρίου 2020 18:39
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το Galaxy S20+

Η μόνη μας οπτική επαφή που είχαμε έως τώρα με τη νέα ναυαρχίδα της Samsung προερχόταν από leak το οποίο ήταν ουσιαστικά μία ψηφιακή απεικόνιση του τηλεφώνου. Τώρα όμως έρχονται οι XDA Developers και παρουσιάζουν σε αποκλειστικότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το Galaxy S20+. Η φωτογραφία με την οθόνη εκκίνησης του τηλεφώνου αποκαλύπτει πως όντως λοιπόν η ονομασία θα είναι Galaxy S20 και όχι Galaxy S11, ενώ θα υπάρχει και 5G εκδοχή.

Η φωτογραφία που απεικονίζει το πίσω μέρος της συσκευής αποκαλύπτει την ορθογώνια διάταξη φακών, με wide, ultra-wide και telephoto κάμερες, ενώ η νέα προσθήκη εδώ είναι ο macro φακός. Πέρα από το φλας βλέπουμε και ακόμη ένα χαρακτηριστικό στην διάταξη των καμερών, το οποίο μπορεί να είναι ένα μικρόφωνο για αύξηση της ποιότητας του ήχου όταν καταγράφετε video. Στην εικόνα, περίσσεια είναι και η ειρωνεία του “Confidential” αυτοκόλλητου.

Τέλος, στη φωτογραφία της οθόνης ξεχωρίζει η οπή της selfie κάμερας η οποία βρίσκεται στο κέντρο του πάνω μέρους της οθόνης, παρόμοια με το Galaxy Note 10.

Να θυμίσουμε πως η επίσημη αποκάλυψη του Galaxy S20 θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου, αλλά έως τότε σίγουρα θα διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες.