Η Samsung απαντάει στις κατηγορίες για #bendgate2

Και δίνει δικό της video στη δημοσιότητα
07 Απριλίου 2015 06:24
Η Samsung απαντάει στις κατηγορίες για #bendgate2

Η Samsung με επίσημη ανακοίνωση της, απευθύνεται στο SquareTrade και το video αντοχής στην πίεση, του Galaxy S6 Edge που παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες και το καλεί να επαναλάβει το test. Δύο είναι τα σημεία που επικεντρώνεται η Samsung.

Πρώτον, “τα 50 κιλά πίεσης στα οποία υποτίθεται πως σπάει η οθόνη του Galaxy S6 Edge, είναι σπάνια επιτεύξιμα σε συνθήκες καθημερινής χρήσης. Για παράδειγμα, η πίεση που ασκείται όταν κάποιος κάθεται πάνω στο τηλέφωνό του το οποίο έχει στην πίσω τσέπη του παντελονιού του, κυμαίνεται συνήθως στα 30 κιλά. Επιπλέον τα tests της Samsung, έχουν δείξει πως τόσο το Galaxy S6, όσο και το Galaxy S6 Edge, παραμένουν λειτουργικά και χωρίς παραμορφώσεις στα 32 κιλά πίεσης, πίεση η οποία είναι ίση με αυτή που απαιτείται για να σπάσουμε 5 μολύβια μαζί”.

Το δεύτερο σημείο, είναι πως “ενώ η πίσω πλευρά δέχεται την ίδια πίεση σε κανονικές συνθήκες, το test δε δείχνει την αντοχή της. Μερικά τηλέφωνα έχουν διαφορετικές αντοχές στις δύο πλευρές και το test του SquareTrade δείχνει μόνο την μπροστινή πλευρά, γεγονός το οποίο μπορεί να παραπλανήσει τους καταναλωτές για τη συνολική αντοχή των smartphones που υπέβαλε σε δοκιμασία”. Έτσι καλεί το SquareTrade να επαναλάβει το test λαμβάνοντας υπόψη τα παράπονα της Samsung και να δημοσιοποιήσει τα ευρήματα του, ενώ η ίδια έδωσε στη δημοσιότητα το δικό της bend test, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Tags: