Το YouTube Rewind 2019 δεν είναι η λύτρωση που θα περίμενε η εταιρία από το περσινό φιάσκο

Τα dislikes επικρατούν και πάλι
06 Δεκεμβρίου 2019 10:06
Το YouTube Rewind 2019 δεν είναι η λύτρωση που θα περίμενε η εταιρία από το περσινό φιάσκο

Το Rewind video του YouTube για το 2018 έσπασε ένα αρνητικό ρεκόρ, αφού ξεχώρισε ως το πιο μισητό video του πλανήτη με 17 εκατομμύρια dislikes. Το YouTube είχε 12 ολόκληρους μήνες για να κάνει κάτι να αλλάξει αυτήν την κατάσταση και αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση, κάτι που ανακοίνωσε και μέσω Twitter, σημειώνοντας πως το YouTube Rewind 2019 θα είναι κάτι διαφορετικό.

Όντως λοιπόν, αντί για original περιεχόμενο όπως έκανε πέρυσι, σκέφτηκε πως τα νούμερα δε λένε ψέματα και προχώρησε σε ένα supercut από τα δημοφιλέστερα videos της πλατφόρμας τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβάνοντας αυτήν τη φορά και τον PewDiePie. Το Rewind 2019 είναι χωρισμένο σε τομείς για κορυφαία videos από δημιουργούς, μουσικά videos, χορευτικά videos και videos για games και beauty, ενώ δε λείπουν και ανερχόμενοι δημιουργοί.

Το 2018 δημιουργήσαμε κάτι που δε σας άρεσε. Οπότε το 2019, ας δούμε τι σας άρεσε. Επειδή εσείς είστε καλύτεροι σε αυτό από εμάς.

Μακάρι όμως να ήταν τόσο εύκολο. Το internet ψήνει το ψάρι στα χείλη του YouTube, αποκαλώντας το video τεμπέλικο και φτηνό ή ακόμα και τύπου top10. Η αναλογία likes/dislikes πήγαινε καλά τις πρώτες ώρες από την ανάρτηση του video, για να ανατραπεί όμως λίγο μετά, φτάνοντας τα 2 εκατομμύρια dislikes τη στιγμή ανάρτησης αυτού του άρθρου. Πολλά και στην κορυφή της λίστας είναι επίσης και τα αρνητικά σχόλια. Μία αναζήτηση στο Twitter με το hashtag #YouTubeRewind μπορεί να σας αποκαλύψει μερικά διαμάντια που θα σας κάνουν να γελάσετε σήμερα.