Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η Αστυνομία του Ντουμπάι προσθέτει το Cybertruck της Tesla στο στόλο της

Καταδίωξη με τις επιδόσεις ηλεκτρικού

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η Αστυνομία του Ντουμπάι προσθέτει το Cybertruck της Tesla στο στόλο της

Η Αστυνομία του Ντουμπάι είναι γνωστή για τον εντυπωσιακό στόλο της με supercars, όπως η Porsche 918, η Lamborghini Aventador και η Buggati Veyron ή ακόμα και μία εξαιρετικά σπάνια Aston Martin One-77. Τώρα, με ανακοίνωσή της, προσθέτει και το Cybertruck της Tesla σε αυτόν το στόλο. Ωστόσο το tweet της υπηρεσίας αναφέρει το έτος 2020, ενώ η παραγωγή του οχήματος θα ξεκινήσει το 2021. Παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος ή αν όντως η Αστυνομία του Ντουμπάι θα είναι από τους πρώτους που θα πάρουν στα χέρια τους κάποιο πρωτότυπο μοντέλο.

Advertisement

Ο Στρατηγός Abdullah Khalifa Al Marri, επικεφαλής της Αστυνομίας, δήλωσε πως το νέο όχημα θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στους τουριστικούς προορισμούς, όπως το Burj Khalifa, τη λεωφόρο του Σεΐχη Mohammed Bin Rashid, το παραλιακό Jumeirah και το La Mer.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.