Razer Tetra | Το ελαφρύτερο gaming headset της εταιρίας

Για καθαρή επικοινωνία με τους συμπαίκτες σας
25 Οκτωβρίου 2019 12:01
Razer Tetra | Το ελαφρύτερο gaming headset της εταιρίας

Τα περισσότερα gaming headsets της αγοράς τείνουν να είναι ογκώδη και βαριά και η Razer θέλει να ικανοποιήσει και αυτούς που ψάχνουν κάτι πιο διακριτικό και ελαφρύ. Έτσι παρουσίασε τα Razer Tetra, ένα νέο gaming headset με minimal σχεδιασμό, αρκετά αντίθετο από αυτό που μας έχει συνηθίσει η εταιρία.

Αντίθετα με τη σειρά Kraken, εδώ έχουμε ένα headset με ένα μόνο ακουστικό και απευθύνεται στους gamers οι οποίοι θέλουν και να επικοινωνούν μέσω μικροφώνου με τους συμπαίκτες τους και να ακούν τους ήχους από τον περιβάλλοντα χώρο τους. Το μικρόφωνο συλλαμβάνει τη φωνή σας, αποκλείοντας τον περιβάλλοντα θόρυβο από τα πλάγια και πίσω βελτιώνοντας κατακόρυφα την ποιότητα επικοινωνίας σας.

Το βάρος του headset αγγίζει μόλις τα 70 γραμμάρια, αυξάνοντας το επίπεδο άνεσης όταν τα φοράτε, ενώ δεν εμποδίζει και αυτούς που φορούν γυαλιά. Είναι ασύρματα και συμβατά με PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC και mobile. Κυκλοφορούν από τις 22 Οκτωβρίου στην τιμή των €34.99, ενώ στην ευρωπαϊκή αγορά είναι διαθέσιμο μόνο το μοντέλο για PS4.