Gaming mechanical switches από την Razer

Τα πρώτα mechanical switches σχεδιασμένα για gaming
06 Μαρτίου 2014 16:29
Gaming mechanical switches από την Razer

Η Razer είναι γνωστή για την προσπάθεια της να πρωτοτυπεί και αρκετές φορές τα καταφέρνει μάλιστα. Η σημερινή ημέρα είναι μία ακόμα από εκείνες όπου η εταιρία του Min Liang Tan ανακοινώνει κάτι ξεχωριστό. Πρόκειται για τα πρώτα mechanical switches σχεδιασμένα για gaming τα οποία σχεδίασε η ίδια η αμερικάνικη εταιρία. Τα mechanical switches της Razer έρχονται σε δύο χρώματα: πράσινο και πορτοκαλί ενώ υπόσχονται 60 εκατομμύρια key strokes, μεγαλύτερη αντοχή από κοινούς διακόπτες στα πληκτρολόγια της αγοράς, γρηγορότερο actuation και μικρότερη διαφορά του actuation point από το reset point σε σύγκριση με ανταγωνιστικά πληκτρολόγια. 

Οι πράσινοι διακόπτες της Razer θα ενσωματωθούν στα Razer Blackwidow, Razer Blackwidow Ultimate, Razer Blackwidow Tournament Edition ενώ οι πορτοκαλί μηχανικοί διακόπτες θα ενσωματωθούν στην σειρά Stealth του Razer Blackwidow ξεκινώντας από σήμερα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και να δείτε τα πρώτα gaming mechanical switches σε δράση μέσω του παρακάτω player.

Tags: