Pixel 4 | Δείτε εδώ ζωντανά την αποκάλυψή του

Το απόγευμα το livestream της Google
15 Οκτωβρίου 2019 10:24
Pixel 4 | Δείτε εδώ ζωντανά την αποκάλυψή του

Το Pixel 4 απέχει μόλις μερικές ώρες από την επίσημη ανακοίνωσή του. Οι διαρροές ήταν τόσες πολλές για τη νέα συσκευή της Google που δεν έχουν μείνει πολλά κρυφά. Συγκεκριμένα, στο event της Google αναμένουμε να δούμε τα Pixel 4 και Pixel 4 XL, ενώ μπορεί να δούμε και ένα Pixel 4 XL 5G.

Το design έχει ήδη αποκαλυφθεί από την ίδια την Google και περιλαμβάνει ένα τετράγωνο στο πίσω μέρος το οποίο θα στεγάζει δύο κάμερες – για πρώτη φορά σε Pixel τηλέφωνο αφού η Google επέμενε εδώ και καιρό στη μία κάμερα. Η έλλειψη αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος υποδεικνύει πως θα έχουμε αισθητήρα ενσωματωμένο στην οθόνη.

Η οθόνη θα υποστηρίζει QHD+ ανάλυση με 90Hz, ενώ εσωτερικά αναμένουμε το Snapdragon 855 με 6GB RAM, 64/128GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 2.800mAh και 3.700mAh για το Pixel 4 και Pixel 4 XL αντίστοιχα.

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό στα νέα Pixels θα είναι το Motion Sense, το οποίο με μία πληθώρα αισθητήρων στην εμπρόσθια κάμερα θα κάνει δυνατό τον έλεγχο της συσκευής χωρίς να αγγίζετε την οθόνη.

Το event της Google μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω στις 17:00.