Surface Earbuds: Δεν μοιάζουν με AirPods και ανοίγουν αυτόματα το Spotify

Τα πρώτα πλήρως ασύρματα ακουστικά της Microsoft
02 Οκτωβρίου 2019 19:56
Surface Earbuds: Δεν μοιάζουν με AirPods και ανοίγουν αυτόματα το Spotify

Στο πλαίσιο του ειδικού της event η Microsoft, πέραν των νέων Surface συσκευών, ανακοίνωσε και ένα αξεσουάρ που αναμένεται να απασχολήσει τους λάτρεις των πλήρως ασύρματων ακουστικών. Μετά τα Surface Headphones, η εταιρία του Redmond λανσάρει τα Surface Earbuds, που αποτελούν την δική της ηχηρή απάντηση στα AirPods της Apple

Η Microsoft όμως έχει έναν διαφορετικό σκοπό και στόχο με τα ασύρματα in-ear ακουστικά της, καθώς τα προμοτάρει ως ένα "must" αξεσουάρ για την σουίτα του Office και ιδιαίτερα τις PowerPoint παρουσιάσεις.

Και αυτό διότι, χάρη στα δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα σε κάθε earbud, έχουν εξαιρετική αναγνώριση φωνής, κρίνονται κατάλληλα για υπαγόρευση κειμένου και μπορούν να μεταφράζουν επί τόπου σε πάνω από 60 γλώσσες. 

Στην εξωτερική επιφάνειά τους φέρουν ειδική touch επιφάνεια στην οποία με tap και swipe gestures μπορείτε να ανοίξετε απευθείας το Spotify (μόνο στο Android) και να χειρίζεστε τον player. 

Η μπαταρία τους διαρκεί περίπου 8 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής και με τη θήκη φόρτισης μπορούν να προσφέουν πάνω από 24 ώρες διάρκεια ζωής. Στα του ήχου προσφέρουν το λεγόμενο "omnisonic sound", όπως το αποκαλεί η Microsoft και έχουν δυνατότητα απομάκρυνσης εξωτερικών θορύβων, χωρίς να αναφέρεται ρητά το noise-canceling.

Τα Surface Earbuds θα γίνουν διαθέσιμα προς τα τέλη του 2019 με τιμή $249.