GoPro Hero 8 Black | Επίσημα με αξεσουάρ για vloggers

Μαζί και η GoPro MAX
02 Οκτωβρίου 2019 09:49
GoPro Hero 8 Black | Επίσημα με αξεσουάρ για vloggers

Οι διαρροές του προηγούμενου μήνα δεν άφησαν και πολλά κρυφά για τη νέα action camera της GoPro. Τώρα η εταιρία παρουσίασε και επίσημα τη νέα GoPro Hero 8, η οποία έρχεται μεν HyperSmooth 2.0 τεχνολογία σταθεροποίησης video της εταιρίας, Boost Mode, TimeWarp 2.0, βελτιωμένο ήχο με αποκλεισμό του αέρα και άλλα.

Ο αισθητήρας των 12MP μπορεί να καταγράψει 4K video στα 60fps ή 1080p στα 240fps. Υπάρχει η δυνατότητα streaming σε 1080p, 8x slow motion, διαθέτει touchscreen, ενσωματωμένο mounting και έχει αντοχή σε νερό σε βάθος έως και 10 μέτρα.

Τα GoPro Mods είναι μία σειρά αξεσουάρ που συνοδεύουν την Hero 8 Black, μετατρέποντάς την σε εργαλείο παραγωγής για vloggers. Συγκεκριμένα έχουμε το Media Mod των €80 το οποίο προσφέρει ένα κατευθυνόμενο μικρόφωνο που φέρει θύρες Type-C, HDMI και audio jack 3.5mm, ενώ έχει και θήκες για επιπρόσθετα αξεσουάρ. Έπειτα έχουμε το Display Mod των €80 το οποίο προσφέρει μπροστινή οθόνη 1.9 ιντσών για να βλέπετε το πλάνο σας. Τοποθετείται πάνω στο Media Mod και μπορεί να διπλωθεί όταν δε χρησιμοποιείται. Τέλος, έχουμε το Light Mod των €50, το οποίο φωτίζει την κάθε σκηνή σας είτε τοποθετημένο πάνω στο Media Mod είτε σε κάποιο ξεχωριστό GoPro mount. Είναι επαναφορτιζόμενο και διαθέτει diffuser για πιο απαλό φωτισμό.

Τέλος, η GoPro παρουσίασε τη νέα κάμερα 360 μοιρών. Η GoPro MAX μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονική κάμερα ή -χρησιμοποιώντας και τους δύο φακούς- ως 360 κάμερα. Όλες οι τεχνολογίες της GoPro είναι παρούσες, όπως το Max HyperSmooth, Max TimeWarp, Max SuperView και άλλα. Οι φακοί των 16.6MP προσφέρουν 5.6K video στα 30fps, υπάρχει σφαιρική καταγραφή ήχου και είναι ανθεκτικό στα 5 μέτρα νερού.

Η GoPro Hero 8 Black είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στα €430 και θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 15 Οκτωβρίου.

Η GoPro MAX είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία και θα φτάσει στα καταστήματα στις 24 Οκτωβρίου.

Tags: