Στέλεχος της Amazon προωθεί τα νέα Echo Buds φορώντας...AirPods

Τα Echo Buds χαρακτηρίζονται ως ο αντίπαλος των AirPods
26 Σεπτεμβρίου 2019 09:55
Στέλεχος της Amazon προωθεί τα νέα Echo Buds φορώντας...AirPods

Η Amazon αποκάλυψε αρκετές νέες συσκευές με υποστήριξη Alexa και ανάμεσά τους βρισκόταν και ο φημολογούμενος αντίπαλος των AirPods. O Αντιπρόεδρος Συσκευών και Υπηρεσιών της Amazon, Dave Limp, μίλησε στο Bloomberg για τα νέα Echo Buds, γρήγορα όμως έγινε αντιληπτό πως αντί να φορά τα προϊόντα της εταιρίας του, φορούσε τα AirPods της Apple. Το ολίσθημα του στελέχους εντόπισε πρώτος δημοσιογράφος του BuzzFeedNews και η είδηση έγινε viral.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε στελέχη ανταγωνιστικών εταιριών της Apple να χρησιμοποιούν προϊόντα της δημόσια, ενώ το να προωθούν Android συσκευές μέσω Twitter, ενώ χρησιμοποιούν iPhone είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση το Bloomberg να του παρείχε τα AirPods για να γίνει ομαλά η live σύνδεση.

Για την ιστορία, τα νέα Echo Buds είναι ένα ζευγάρι πραγματικά ασύρματων ακουστικών. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία noise-cancelling από την Bose, μπορείτε να μιλήσετε στην Alexa ανεξαρτήτως του περιβάλλοντος που βρίσκεστε χάρη στα τρία μικρόφωνα ανά ακουστικό που διαθέτει. Τα ακουστικά είναι ανθεκτικά σε ιδρώτα και ελαφριά βροχή με πιστοποίηση IPX4, ενώ η διάρκεια μπαταρίας τους είναι 5 ώρες, με τη θήκη να προσφέρει ακόμα τρεις φορτίσεις. Η τιμή τους κυμαίνεται στα $130, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα και την κυκλοφορία τους να αναμένεται στις 30 Οκτωβρίου.