Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Ταβάνι £100 στους λογαριασμούς κλεμμένων τηλεφώνων

Συμφωνούν οι μεγάλοι πάροχοι

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Ταβάνι £100 στους λογαριασμούς κλεμμένων τηλεφώνων

Μια συμφωνία πρότυπο επιτεύχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και της κυβέρνησης της χώρας. Σύμφωνα με αυτή, χρήστες οι οποίοι έχουν δηλώσει κλοπή του κινητού τους τηλεφώνου, δε θα έρχονται πλέον αντιμέτωποι με εξωφρενικά φουσκωμένους λογαριασμούς, καθώς θα επιβάλλεται το όριο των £100 στο λογαριασμό. Μοναδική προϋπόθεση θα είναι να γίνει η αναφορά της κλοπής, μέσα σε 24ωρες από το περιστατικό.

Έτσι προστατεύονται πάνω από 27 εκατομμύρια συνδρομητές, σε μια χώρα που υπάρχουν 300.000 κλοπές κινητών τηλεφώνων κάθε χρόνο. Η συμμετοχή στη συμφωνία για τους παρόχους ήταν εθελοντική, με 5 μεγάλες εταιρίες να συμμετέχουν.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.