Οι LG OLED τηλεοράσεις του 2019 θα πάρουν υποστήριξη NVIDIA G-Sync

Οι πρώτες τηλεοράσεις που αποκτούν συμβατότητα
10 Σεπτεμβρίου 2019 10:10
Οι LG OLED τηλεοράσεις του 2019 θα πάρουν υποστήριξη NVIDIA G-Sync

Η εμπειρία του gaming από την άνεση του καναπέ σε μία τεράστια οθόνη είναι απόλαυση. Αν παίζετε όμως σε PC το πιθανότερο είναι να συναντήσετε tearing και VSync input lag, επειδή λείπει σχεδόν από όλες τις τηλεοράσεις η Variable Refresh Rate τεχνολογία.

Τώρα όμως, μέσα από τη συνεργασία της LG με την NVIDIA, όλες οι C9 και E9 OLED τηλεοράσεις του 2019 της εταιρίας θα υποστηρίζουν G-Sync. Παρόλο που οι πέντε αυτές τηλεοράσεις δε διαθέτουν κάποιο ειδικό hardware, η συνεργασία των δύο εταιριών οδήγησε την NVIDIA στο να τις πιστοποιήσει μέσω του NVIDIA G-Sync Compatible testing. Έτσι, όταν οι τηλεοράσεις συνδεθούν με ένα PC που περιέχει NVIDIA GPU, θα δείτε ομαλές αλλαγές στο ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz.

Η υποστήριξη G-Sync θα έρθει στις LG τηλεοράσεις μέσω firmware update τις επόμενες εβδομάδες. Ταυτόχρονα, η NVIDIA  θα προσφέρει το GeForce Game Ready Driver, παρέχοντας στις GeForce RTX και στις GeForce GTX 16-Series τη δυνατότητα να συνδέσουν το PC τους μέσω HDMI στις συμβατές LG τηλεοράσεις.

Tags: