Τα FreeBuds 3 είναι η απάντηση της Huawei στα AirPods της Apple

Και έχουν κάτι που τα AirPods δεν έχουν
07 Σεπτεμβρίου 2019 19:29
Τα FreeBuds 3 είναι η απάντηση της Huawei στα AirPods της Apple

Τα AirPods της Apple είναι ουσιαστικά ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικών που μπορούν να λειτουργήσουν με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει Bluetooth συνδεσιμότητα. Ωστόσο η Apple έχει εισάγει κάποια χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τα AirPods το βασιλιά της κατηγορίας, όπως ταχύτατο pairing, έλεγχος στάθμης μπαταρίας και άλλα. Τώρα όμως έρχεται η Huawei για να δώσει την Android απάντηση στα AirPods με τα FreeBuds 3.

Τα νέα πραγματικά ασύρματα ακουστικά ενσωματώνουν το νέο Kirin A1 chipset, το  οποίο με τη σειρά του αποτελεί την απάντηση της Huawei στον W1 της Apple. Συγκεκριμένα είναι σχεδιασμένος για άμεσο pairing, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μειωμένη καθυστέρηση στα 190ms.

Αυτό που κάνει όμως τα FreeBuds 3 να ξεχωρίζουν από τα AirPods είναι το active noise cancellation, το οποίο υπόσχεται να εξαφανίσει τον background θόρυβο και να εντείνει τον ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Επιπλέον, ένας αισθητήρας ανιχνεύει τη φωνή σας και μειώνει αυτόματα τον περιβάλλοντα θόρυβο για να ακούγεστε καλύτερα στο συνομιλητή σας.

Η μπαταρία των 30mAh των ακουστικών αντέχει για 4 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, ενώ με τα 410mAh της θήκης ο χρόνος αυξάνεται στις 20 ώρες. Η θήκη φορτίζει με USB Type-C ή ασύρματα. Τα ακουστικά έρχονται σε Ceramic White και Carbon Black, ενώ τιμή και διαθεσιμότητα δεν ανακοινώθηκαν και μάλλον θα τα μάθουμε στις 19 Σεπτεμβρίου, στην ανακοίνωση του Mate 30.