Τα Yeelight φωτιστικά της Xiaomi θα υποστηρίζουν πλέον το HomeKit της Apple

Hey Siri…
28 Αυγούστου 2019 09:54
Τα Yeelight φωτιστικά της Xiaomi θα υποστηρίζουν πλέον το HomeKit της Apple

Η Xiaomi παράγει την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά φωτιστικών Yeelight, η οποία είναι μία από τις φθηνότερες επιλογές έξυπνου φωτισμού στην αγορά. Μέχρι σήμερα όμως, οι χρήστες Apple έπρεπε να βασίζονται στην ξεχωριστή εφαρμογή της Yeelight για τον έλεγχο των φώτων τους. Πλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση στο website της Yeelight, έρχεται υποστήριξη Apple HomeKit μέσω αναβάθμισης του firmware των συσκευών.

Η Yeelight είναι αφοσιωμένη στο να φέρνει την καλύτερη εμπειρία έξυπνου φωτισμού στους χρήστες μας παγκοσμίως. Τους τελευταίους οχτώ μήνες οι μηχανικοί μας δούλεψαν πολύ σκληρά για να φέρουν τη συμβατότητα με το HomeKit σε τρία από τα παλιά μας προϊόντα. Απλά αναβαθμίστε το firmware στην τελευταία έκδοση και ακολουθήστε τις οδηγίες μας για να συνδέσετε τις Yeelight συσκευές σας στο HomeKit. Έπειτα απολαύστε την ευκολία του HomeKit με τη Siri στο iPhone και στο iPad!

Οι συσκευές Yeelight περιλαμβάνουν μοντέλα που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, όπως η Yeelight Smart LED Bulb (Color), η Yeelight Smart LED Bulb (Tunable White) και η Yeelight Aurora Lightstrip Plus.