Η Samsung μετά το Galaxy Note 10 κατεβάζει τις διαφημίσεις που κορόιδευε την Apple για το headphone jack

Τίποτα όμως δε διαγράφεται στο internet
13 Αυγούστου 2019 10:17
Η Samsung μετά το Galaxy Note 10 κατεβάζει τις διαφημίσεις που κορόιδευε την Apple για το headphone jack

Μία από τις εταιρίες που ήταν ιδιαίτερα καυστική τα προηγούμενα χρόνια στην απόφαση της Apple να καταργήσει το headphone jack ήταν η Samsung, η οποία εμφανιζόταν ως υπέρμαχος της αναλογικής αυτής τεχνολογίας και για του λόγου το αληθές, κρατούσε το audio jack 3.5mm στις ναυαρχίδες της ακόμα κι όταν οι υπόλοιπες μεγάλες κατασκευάστριες Android τηλεφώνων το εγκατέλειψαν. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφτασε και μετά από χρόνια αντίστασης στο νέο trend εξάλειψης του headphone jack, η Samsung υπέκυψε και τελικά το αφαίρεσε από το Galaxy Note 10.

Τώρα όμως φαίνεται πως δε θεωρεί πλέον τόσο αστείες τις διαφημίσεις που κατακρίνουν την Apple για την επιλογή της και ξεκίνησε “σιωπηλά” να τις κατεβάζει από το YouTube. Όλες οι διαφημίσεις που κορόιδευαν την έλλειψη headphone jack στα iPhones έχουν πλέον κατέβει από κάθε επίσημο λογαριασμό της Samsung στο YouTube.

Στο internet όμως τίποτα δε σβήνεται οριστικά και οι εν λόγω διαφημίσεις παραμένουν στο YouTube από λογαριασμούς τρίτων. Ας θυμηθούμε μερικές…