Νέες εικόνες και πληροφορίες για την NVIDIA Titan X

Η νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA σε κοντινά πλάνα
08 Μαρτίου 2015 13:23
Νέες εικόνες και πληροφορίες για την NVIDIA Titan X

Μπορεί η NVIDIA Titan X να παρουσιάστηκε πριν μερικές ημέρες στα πλαίσια της GDC 2015, αλλά οι φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν ήταν ελάχιστες σε αριθμό και αρκετά χαμηλής ποιότητας. Μερικές όμως εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από διάφορα sites απεικονίζουν την νέα κάρτα γραφικών της NVIDIA σε αρκετά υψηλής ανάλυσης πλάνα. Μπορείτε να τις δείτε μέσα από το Image Gallery παρακάτω.

Επιπροσθέτως, το Techgage.com παρείχε μερικές πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη κάρτα γραφικών της NVIDIA σε ότι αφορά στο σχεδιασμό της και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Σύμφωνα λοιπόν με το preview του Techgage.com, η NVIDIA Titan X δεν θα έχει φωτιζόμενο logo, το bracket της θα είναι ασημένιο έναντι του μαύρου, δεν θα έχει backplate, ενώ ο αριθμός των Watt που στοχεύει η εταιρία να καταναλώνει η κάρτα γραφικών της είναι τα 250W με 6+8 pin connectors. Η Titan X θα ενσωματώνει τον GM200 επεξεργαστή γραφικών, ο οποίος είναι βασισμένος στην τεχνολογία Maxwell. 

Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε σύντομα καθώς η NVIDIA ήδη ξεκίνησε να στέλνει τα πρώτα review samples στους reviewers.

Tags: