Το Twitch εισάγει streams μόνο για subscribers

Αποκλειστικό περιεχόμενο σε αυτούς που πληρώνουν
27 Ιουνίου 2019 11:59
Το Twitch εισάγει streams μόνο για subscribers

Όπως και στο YouTube έτσι και στο Twitch, ο καθένας μπορεί να απολαύσει δωρεάν περιεχόμενο. Η δυνατότητα του subscribe στο Twitch όμως δίνει στον viewer μερικά emotes, απαλλαγή από διαφημίσεις και ειδική πρόσβαση σε chat rooms. Μία νέα δυνατότητα όμως, το Subscriber Streams υπόσχεται να αναβαθμίσει τα προνόμια των συνδρομητών.

Τα Subscriber Streams θα είναι αποκλειστικά streams για τους ενεργούς συνδρομητές του εκάστοτε καναλιού, ένας τρόπος ανταμοιβής αυτών που πληρώνουν, με behind-the-scenes, “παραγγελίες” παιχνιδιών και άλλα. Οι μη-συνδρομητές θα μπορούν να βλέπουν preview αυτών των streams και να έχουν άμεση πρόσβαση αν αποφασίσουν να πληρώσουν.

Αν ένας θεατής κάνει subscribe σε ένα κανάλι σε οποιοδήποτε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της Twitch Prime συνδρομής, θα έχουν πρόσβαση στα Subscriber Streams του δημιουργού. Αν δεν είναι συνδρομητές και επιλέξουν ένα κανάλι που εκείνη την ώρα τρέχει ένα Subscriber Stream, θα δουν ένα preview από το τι συμβαίνει και αν θέλουν, θα μπορούν να συνεχίσουν να το παρακολουθούν άμεσα πληρώνοντας τη συνδρομή.

Προς το παρόν τα Subscriber Streams βρίσκονται σε beta και υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις για τους streamers αν θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.