Η δεύτερη πιο καινοτόμα επιχείρηση στον κόσμο

Είναι πλέον η Apple, ξεπερνώντας την Google
17 Φεβρουαρίου 2015 08:34
Η δεύτερη πιο καινοτόμα επιχείρηση στον κόσμο

Αν και υπήρξαν πολλές διαφωνίες φέτος για το πόσο “καινοτόμα” είναι δικαίως ο χαρακτηρισμός που αποδίδεται στην Apple, φαίνεται πως η απονομή των βραβείων της Fast Company “Οι 50 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις του κόσμου”, θέλει την Apple να πρωταγωνιστεί. Η Apple κατέκτησε τη 2η θέση, αρκετά εντυπωσιακό κατόρθωμα σε σχέση με τη 14η θέση που κατείχε πέρυσι.

Τη δεύτερη θέση φαίνεται να της χάρισαν οι βελτιώσεις που έκανε η Apple με το iOS 8. Σύμφωνα με τη Fast Company “οι πιο σημαντικές επιτυχίες της εταιρίας δεν είναι κάτι που μπορείς να επιδείξεις. Είναι οι βελτιώσεις κάτω από το καπό, στο software, που κάνουν το υπάρχον hardware πιο χρήσιμο”. Επίσης επαινούν την Apple για τις βελτιώσεις του iOS 8 ως προς την ευκολία των developers στη δημιουργία ενδιαφέροντων και χρήσιμων εφαρμογών, για το βελτιωμένο TouchID, για το HomeKit και φυσικά για το Apple Pay.

Πρώτη στο διαγωνισμό ήταν η Warby Parker, μια εταιρία οπτικών, ενώ οι υπόλοιπες εταιρίες που συμπλήρωσαν την πεντάδα ήταν η Alibaba, η Google και το Instagram.

Tags: