Δωρεάν hotspots για τους συνδρομητές ΟΤΕ

Δωρεάν internet και έξω από το σπίτι
07 Φεβρουαρίου 2014 12:37
Δωρεάν hotspots για τους συνδρομητές ΟΤΕ

Παρακάτω ακολουθεί δελτίο Τύπου του OTE για την νέα υπηρεσία της υπηρεσίας που ακούει στο όνομα OTE My WiFi.

Τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω σημείων WiFi (WiFi hotspots) και έξω από το σπίτι τους, δίνει ο ΟΤΕ αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play με τη νέα υπηρεσία “ΟΤΕ My WiFi, σε συνεργασία με το παγκόσμιο WiFi δίκτυο της Fon.

Το OTE My WiFi είναι ένα ασύρματο δίκτυο το οποίο δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες της κοινότητας. Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα για δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet σε περισσότερα από 12 εκατ. σημεία σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, με το OTE My WiFi μπορεί κανείς να συνδεθεί στο internet δωρεάν μέσα από το Smartphone, το tablet ή το laptop του, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

«Έχοντας ως προτεραιότητα να καλύπτουμε πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, φέρνουμε πρώτοι στην Ελλάδα το OTE My WiFi, μια πρωτοποριακή υπηρεσία για δωρεάν internet που θα αλλάξει την καθημερινότητα τους. Συνεχίζοντας τις επενδύσεις μας σε καινοτόμες υπηρεσίες, εδραιώνουμε την τεχνολογική μας υπεροχή και κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για επενδύσεις προς όφελος των πελατών μας, και της χώρας», δήλωσε ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ote.gr/mywifi.

Tags: