Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Νέος "παίκτης" σε smartphones και tablets

Είναι η Γερμανική Linshof

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Νέος

Ο ανταγωνισμός σε smartphones και tablets ενισχύεται, καθώς η Γερμανική Linshof ετοιμάζεται να μπει στο “παιχνίδι” μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015. Το selling point της θα είναι high-end Android 5.0 Lollipop smartphones και tablets σε πολύ χαμηλές τιμές. Στην αγορά ετοιμάζεται να ρίξει ένα smartphone 5 ιντσών και ένα “performance tablet” 10 ιντσών, με άγνωστο μέχρι στιγμής οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.1GHz, 3GB RAM και 80GB αποθηκευτικού χώρου, τα οποία είναι χωρισμένα σε 64GB για κανονικό αποθηκευτικό χώρο και 16GB τα οποία θα χειρίζεται ένα “super-high data rate chip” και θα μειώνει τους χρόνους εκκίνησης και φόρτωσης εφαρμογών. Τόσο το smartphone όσο και το tablet θα έχουν κύρια κάμερα στα 13MP με OIS και δευτερεύουσα στα 8MP. Η τιμή του tablet θα είναι στα €290 και του smartphone στα €305.

Στο design η Linshof πρωτοπορεί με οκταγωνικό σχήμα και στις δύο συσκευές, ενώ μέχρι τη στιγμή της κυκλοφορίας θα έχει συμπεριληφθεί και το Google Play. Σκοπεύει να υιοθετήσει μια “καθαρή” έκδοση Android που θα επικαλύπτεται με ένα πολύ ελαφρύ UI από την εταιρία. Η κυκλοφορία θα ξεκινήσει από την Ασιατική αγορά το Μάρτιο του 2015 και θα συνεχιστεί τον Ιούνιο σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.