Έρχεται το Xperia Z2

Θα το παρουσιάσει η Sony στο MWC
15 Ιανουαρίου 2014 15:47
Έρχεται το Xperia Z2

H Sony φαίνεται αποφασισμένη να μας παρουσιάσει το διάδοχο του Xperia Z1 στο Mobile World Congress του 2014. Σύμφωνα με το Android SAS, η συσκευή με την κωδική ονομασία Sony Sirius δεν είναι άλλη από το Xperia Z2.


Τα χαρακτηριστικά που εικάζεται ότι θα έχει το νέο smartphone είναι εντυπωσιακά και ανάλογα μιας ναυαρχίδας της Sony. Θα ενσωματώνει λοιπόν έναν quad-core Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστή, 5.2" Quad HD οθόνη με 2Κ ανάλυση, 3GB RAM, 20.7MP rear camera. Αυτό που είναι όμως πραγματικά εντυπωσιακό, είναι ότι θα ενσωματώνει μπαταρία 3700mAh! Αυτή είναι λίγο πιο πάνω από τη χωρητικότητα του LG G Flex και αυτοί που το δοκίμασαν ξέρουν για τι τέρας ενέργειας μιλάμε.
Το Xperia Z2 αναμένεται να κρατήσει τα χαρακτηριστικά του Xperia Z1 σχετικά με την ανθεκτικότητα στη σκόνη και στο νερό, όπως και τη Mobile Bravia Engine 3 της Sony. Λογικά θα το δούμε να κυκλοφορεί με Android 4.4 KitKat.


Φαίνεται πως η Sony ανεβάζει ρυθμούς και με το Z1 compact που έχει ήδη ανακοινωθεί, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια, καθώς η Samsung έχει δρομολογήσει την παρουσίαση του Galaxy S5 μετά το MWC.

Tags: