Η νέα ULTRA HD TV της LG

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά
21 Οκτωβρίου 2014 13:59
Η νέα ULTRA HD TV της LG

Η νέα smart τηλεόραση υπερ-υψηλής ανάλυσης 40 ιντσών της LG ήρθε στην Ελλάδα. Πωλείται στα καταστήματα λιανικής στην τιμή των €900. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρίας.

“Η νέα ULTRA HD TV UB800V 40’’ της LG είναι τώρα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά

Η νέα τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης της LG προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα και μοναδική εμπειρία θέασης, στην πιο προσιτή τιμή

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2014 — Η LG Electronics (LG), ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας, ξεκινά τη διάθεση της νέας τηλεόρασης υπέρ-υψηλής ανάλυσης UB800V 40 ιντσών στην ελληνική αγορά. Η νέα UHD τηλεόραση με εκπληκτική 4K ανάλυση προσφέρει ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης ενώ γίνεται πιο προσιτή από ποτέ.

Η νέα UB800V διαθέτει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή των τηλεοράσεων Full HD, με περίπου 8,3 εκατομμύρια pixels για απόλυτη λεπτομέρεια της προβαλλόμενης εικόνας. Η λειτουργία True 4K Engine μετατρέπει τις χαμηλότερες σε ανάλυση εικόνες σε αντίστοιχες, σχεδόν ποιότητας 4Κ, ενώ η λειτουργία Triple XD Engine της LG προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο τελειότητας στο χρώμα, την αντίθεση και την ευκρίνεια, για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Με σχεδιασμό οθόνης Metallic Design, η UHD UB800V προσφέρει μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία, ενώ χάρη στην ευρεία γωνία θέασης, η χρωματική ακρίβεια και η σταθερότητα από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται ο θεατής γίνεται πραγματικότητα. Τέλος, ο ήχος της νέας τηλεόρασης UHD είναι αντίστοιχα εντυπωσιακός, αφού διαθέτει πολυκάναλο εμπρόσθιο ηχοσύστημα ‘Virtual Surround Plus’, για βαθύ και δυνατό ήχο, που σε συνδυασμό με τη μοναδικής ποιότητας εικόνα, εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία θέασης.

Η LG UHD UB800V 40 ιντσών διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά με ενδεικτική τιμή λιανικής € 900 προσφέροντας τέλεια εικόνα και χρώμα πιο απολαυστικό από ποτέ!”

Tags: