Δοκιμάστε ένα προσωρινό fix του iOS 12.1.2 για τη συνδεσιμότητα

Μέχρι την κυκλοφορία του iOS 12.1.3
27 Δεκεμβρίου 2018 07:38
Δοκιμάστε ένα προσωρινό fix του iOS 12.1.2 για τη συνδεσιμότητα

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.1.2 για να διορθώσει ένα πρόβλημα συνδεσιμότητας των iPhones στα δίκτυα της Τουρκίας. Και ενώ διόρθωσε το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή, αναφορές για το ίδιο πρόβλημα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους από όλο τον κόσμο. Αν είστε από αυτούς που προχώρησαν στην αναβάθμιση και αντιμετωπίζουν πρόβλημα, μην απελπίζεστε. Υπάρχει ένα προσωρινό fix μέχρι να έρθει το iOS 12.1.3.

Χρήστες που επηρεάστηκαν από την αναβάθμιση αναφέρουν απώλεια δεδομένων δικτύου κινητής τηλεφωνίας, αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων και αποστολής μηνυμάτων και σε μερικές περιπτώσεις αδυναμία σύνδεσης σε Wi-Fi δίκτυο. Αν συμβαίνει οτιδήποτε από αυτά στο iPhone σας, απενεργοποιήστε το Wi-Fi Calling από τις ρυθμίσεις. Αν αυτό δε διορθώσει το πρόβλημα, δοκιμάστε να επιλέξετε το μενού Cellular Data Options από τις ρυθμίσεις, επιλέξτε το Enable LTE μενού και τέλος γυρίστε τη λειτουργία σε Data Only.

Η Apple δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το πρόβλημα, όλοι όμως αναμένουν πως το iOS 12.1.3 το οποίο βρίσκεται ήδη στο στάδιο developer testing, θα λύσει το θέμα.

Tags: