Το Google Duo φτάνει το 1 δις downloads

Φτάνει νούμερα μεγάλων social media
24 Δεκεμβρίου 2018 08:38
Το Google Duo φτάνει το 1 δις downloads

Οι βιντεοκλήσεις δεν είναι κάτι νέο και υπάρχουν πολλές εφαρμογές, όπως το Messenger, το Viber, το Skype και άλλες που σου επιτρέπουν να βλέπεις τον άλλον μέσα από το τηλέφωνο ενώ μιλάς. Ωστόσο η εφαρμογή Google Duo φαίνεται πως είναι πιο δημοφιλής από ότι περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με μια αναφορά του Android Police το Google Duo ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο downloads από το Play Store. Σημείωσε μάλιστα μια εντυπωσιακή άνοδο, αφού μόλις πριν 6 μήνες είχε 500 εκατομμύρια downloads. Σημαντικό βέβαια είναι και το γεγονός πως το Google Duo έρχεται πλέον προεγκατεστημένο σε ένα μεγάλο αριθμό Android τηλεφώνων.

Μία λεπτομέρεια που διαφοροποιεί το Google Duo από τους ανταγωνιστές του, είναι το γεγονός πως αυτός που δέχεται τη βιντεοκλήση, μπορεί να δει live video του ατόμου που τον καλεί πριν απαντήσει. Να σημειώσουμε πως η αντίστοιχη προσπάθεια της Google στα γραπτά μηνύματα με το Allo δεν πήγε όπως έλπιζε η εταιρία και αποσύρθηκε πριν τρεις μήνες. Εσείς χρησιμοποιείτε το Google Duo ή απλά το βρήκατε προεγκατεστημένο στη συσκευή σας;