Προσθετικό χέρι Master Chief για μικρά παιδιά με αναπηρία  

Συνεργασία Microsoft με μη-κερδοσκοπική εταιρία

Προσθετικό χέρι Master Chief για μικρά παιδιά με αναπηρία

Η Limbitless Solutions είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία αναπτύσσει 3D-printed προσθετικά μέλη για μικρά παιδιά και μας έχουν δώσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων και το προσθετικό χέρι του Iron Man. Τώρα, σε συνεργασία με τη Microsoft και την 343 Industries, κατασκεύασε ένα προσθετικό χέρι με Halo θεματολογία για να αισθάνονται τα μικρά παιδιά σαν τον Master Chief. Το χέρι είναι πλήρως λειτουργικό, ικανό να πιάνει αντικείμενα μέσω ηλεκτρομαγνητικών αισθητήρων. Και το καλύτερο είναι πως αυτά τα προσθετικά μέλη δίνονται δωρεάν στα παιδιά.

Συγκεκριμένα θα προσφέρονται δύο εκδόσεις του Halo χεριού, ένα ίδιο με το Mark VI gauntlet του Master Chief στο γνωστό σκούρο πράσινο χρώμα, καθώς και μία multiplayer εκδοχή την οποία τα παιδιά θα μπορούν να προσαρμόσουν με το αγαπημένο τους χρώμα.

Η Microsoft δεν είναι η μόνη που συνεργάστηκε με την Limbitless, καθώς οι developers της Riot συνεργάστηκαν και αυτοί παράγοντας πέντε League of Legends προσθετικά χέρια.

Η Limbitless θεωρεί πως τα παιχνίδια είναι ένας υπέροχος τρόπος για τα παιδιά να συνηθίσουν τα νέα προσθετικά τους μέλη και να κάνουν αυτή τη δύσκολη μετάβαση σε τέτοια τρυφερή ηλικία.