Η Google θα αποσύρει το Hangouts το 2020;

Άλλο ένα Google προϊόν που αποσύρεται
01 Δεκεμβρίου 2018 08:08
Η Google θα αποσύρει το Hangouts το 2020;

Όπως αναφέρει το 9to5Google, η Google θα τερματίσει τη λειτουργία του Hangouts το 2020. Η φήμη βασίζεται σε “πηγή που γνωρίζει εκ των έσω τη διαδρομή ανάπτυξης του προϊόντος”. Η Google δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για το μέλλον της εφαρμογής εδώ και καιρό.

Οι messaging εφαρμογές της Google φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα προσέλκυσης κοινού. Το Google Talk/Gchat αποσύρθηκε το 2016, το Allo και το Duo δεν είχαν την εξέλιξη που θα περίμενε η εταιρία, ενώ και το Google+ χάθηκε στη λήθη. Παρόλη την επέκταση του Hangouts στα SMS, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε, ενώ το Android Messages φαίνεται να έχει μεγαλύτερη επιτυχία. Τα μόνα νέα που έχουμε ακούσει για το μέλλον του Hangouts από πέρυσι είναι η επέκτασή του για επιχειρήσεις, ενώ ο τελευταίος που είπε πως “το Hangouts δεν πάει πουθενά”, δουλεύει πλέον για το Facebook.

Όπως φαίνεται, η Google κάνει προσπάθειες αλλά δεν μπορεί ακόμα τουλάχιστον να προσφέρει μία αξιόπιστη messaging λύση που θα προσελκύσει χρήστες όπως άλλες δημοφιλείς εφαρμογές.