Το Black Shark της Xiaomi έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο

Την επόμενη εβδομάδα
10 Νοεμβρίου 2018 08:52
Το Black Shark της Xiaomi έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο

Το Black Shark gaming τηλέφωνο της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα νωρίτερα μέσα στη χρονιά και τώρα η συσκευή γίνεται διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη. Το τηλέφωνο έρχεται με αποσπώμενο gaming pad και υδρόψυξη που υπόσχεται να μειώσει τις θερμοκρασίες κατά 8 βαθμούς Κελσίου. Εσωτερικά βρίσκουμε το Snapdragon 845, την Adreno 630 στα γραφικά, 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη έχει ανάλυση 1080p με 21:9 αναλογία και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.000mAh.

Στο λογισμικό έχουμε stock Android, ενώ υπάρχει και το “Shark Space”, το gaming hub της συσκευής στο οποίο όταν εισέρχεστε απενεργοποιούνται οι ειδοποιήσεις και οι κλήσεις, ενώ εκκαθαρίζεται και η μνήμη για καλύτερες gaming επιδόσεις.

Το Black Shark θα έρθει σε Ελλάδα και Κύπρο και σε 26 ακόμα ευρωπαϊκές χώρες την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο eu.blackshark.com. Η Black Shark διοργανώνει και ένα Lootbox Challenge με το οποίο μπορείτε να κερδίσετε Black Shark store coupons, Black Shark αξεσουάρ, Steam gift cards, Google Play gift cards και ίσως το ίδιο το Black Shark τηλέφωνο.