DJI Mavic 2 Enterprise με εργαλεία Έρευνας και Διάσωσης

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και κρατικές υπηρεσίες
30 Οκτωβρίου 2018 08:21
DJI Mavic 2 Enterprise με εργαλεία Έρευνας και Διάσωσης

Η DJI  αποκάλυψε το νέο Mavic 2 Enterprise, ένα drone το οποίο δεν απευθύνεται στον απλό χρήστη, αλλά σε επιχειρήσεις και κρατικές υπηρεσίες που θέλουν να μετατρέψουν τη χρήση ενός drone σε εργαλείο. Το νέο Mavic 2 Enterprise μπορεί να μην έχει τις επιλογές του μεγαλύτερου και πιο επαγγελματικού Matrice, ωστόσο έρχεται με κάμερα 12MP και σταθεροποίηση τριών αξόνων. Υπάρχει οπτικό ζουμ 2x και ψηφιακό 3x και σύμφωνα με την DJI θα βοηθήσει τις ομάδες Έρευνας και Διάσωσης, καθώς και τις ομάδες επιθεώρησης εξοπλισμού.

Αυτό που κάνει το Mavic 2 Enterprise να ξεχωρίζει από τις άλλες εκδόσεις είναι η υποστήριξη modular εξοπλισμού, όπως ένας φακός 2.400 lumen, ένα ηχείο των 100 decibel και ένας φάρος ορατός από τα 5 χιλιόμετρα. Θα υποστηρίζει επίσης την AirSense τεχνολογία της DJI η οποία επιτρέπει στο χειριστή να γνωρίζει αν υπάρχουν αεροσκάφη στην περιοχή. Διαθέτει αυτοθερμαινόμενη μπαταρία για τις κρύες μέρες και 24GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, έναντι 8GB που διαθέτει το Mavic 2 Zoom.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδιο με το Mavic 2 Zoom, έχει δηλαδή 31 λεπτά πτήσης, καταγράφει 4K video με 100 megabits το δευτερόλεπτο και έχει τους ίδιους αισθητήρες για την αποφυγή εμποδίων. Η τιμή του DJI Mavic 2 Enterprise ορίζεται στα $2.000.