Ο Firefox Reality browser είναι εδώ

Η Mozilla εισέρχεται στην VR εποχή
20 Σεπτεμβρίου 2018 06:34
Ο Firefox Reality browser είναι εδώ

Η Mozilla  κυκλοφόρησε ένα νέο VR browser ονόματι Firefox Reality, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε ότι κάνατε στον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να βγάζετε το VR headset από το κεφάλι σας.

Ξέρουμε κάνα δυο πραγματάκια από το να δημιουργούμε έναν εκπληκτικό web browser. Ο Firefox Reality χρησιμοποιεί τη νέα Quantum engine για mobile browsers. Το αποτέλεσμα είναι ομαλές και γρήγορες επιδόσεις οι οποίες είναι σημαντικές για έναν VR browser.

Η Mozilla δεν ξεχνά τον τομέα της ασφάλειας και υπόσχεται πως ο νέος browser θα έχει τις ίδιες ρυθμίσεις ασφαλείας με τις desktop και mobile μορφές του Firefox.

Λαμβάνουμε την ιδιωτικότητα και τη διαφάνεια πολύ σοβαρά. Ως εταιρία είμαστε αφοσιωμένοι στη μάχη για το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο. Οι αρχές μας, μας έχουν καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας, έτσι όπως συμβαίνει με κάθε προϊόν που δημιουργούμε.

Ο Firefox Reality browser υποστηρίζεται προς το παρόν από το Oculus Rift, τις Daydream συσκευές της Google και το HTC Vive.