Η Google κλείνει το αποκλειστικό website του YouTube Gaming

Το ενσωματώνει στο κανονικό YouTube
19 Σεπτεμβρίου 2018 08:24
Η Google κλείνει το αποκλειστικό website του YouTube Gaming

Η Google θέλησε να ανταγωνιστεί το Twitch με μία δικιά της πλατφόρμα. Επειδή όμως αρκετοί gamers ανέβαζαν ήδη gaming περιεχόμενο στο “κανονικό” YouTube, σκέφτηκε πως ένας  αφιερωμένος στο gaming χώρος θα βοηθούσε τους χρήστες να βρουν πιο εύκολα αυτό που ψάχνουν και έτσι δημιούργησε το YouTube Gaming.

Η επιλογή της φαίνεται πως δεν ήταν και τόσο δημοφιλής και έτσι ανακοίνωσε το κλείσιμο του YouTube Gaming website και την ενσωμάτωσή του στο “κανονικό” YouTube κάτω από τη διεύθυνση youtube.com/gaming.

Έχουμε ένα ισχυρό και έντονο κοινό στο YouTube Gaming app, αλλά το νούμερο των gamers που μπορούμε να φτάσουμε είναι πολύ μεγαλύτερο στο YouTube. Εξάλλου, στο YouTube πάνω από 200 εκατομμύρια gamers αλληλεπιδρούν με τα αγαπημένα τους παιχνίδια και δημιουργούς καθημερινά, παρακολουθώντας πάνω από 50 δισεκατομμύρια ώρες gaming περιεχομένου τους τελευταίους 12 μήνες. Γι’ αυτό, από το Μάρτιο του 2019, θα αποσύρουμε τη YouTube Gaming εφαρμογή και θα επικεντρώσουμε όλες τις gaming προσπάθειές μας στο YouTube, όπου μπορούμε να φτάσουμε ολόκληρη την gaming κοινότητα.