Αυτά είναι τα iPhone που αποσύρει η Apple

Ήρθε επίσημα το τέλος του headphone jack
18 Σεπτεμβρίου 2018 08:33
Αυτά είναι τα iPhone που αποσύρει η Apple

Η Apple παρουσίασε τη νέα γενιά iPhone της την προηγούμενη βδομάδα και ήρθε η ώρα να αποσύρει κάποια από τη γραμμή παραγωγής της. Άμεσα έγινε αντιληπτό πως το πρώτο τηλέφωνο που θα σταματήσει να παράγεται θα είναι το περσινό επετειακό iPhone X. Ήταν το πρώτο OLED τηλέφωνο της Apple και το πρώτο που διέθετε δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Επιπλέον, από τη γραμμή παραγωγής της Apple αφαιρούνται τα iPhone 6s, 6s Plus και iPhone SE, τα οποία ήδη δεν τα βρίσκουμε στο ψηφιακό κατάστημα της Apple.

Να σημειώσουμε πως τα 6s μοντέλα και το SE, ήταν τα τελευταία τηλέφωνα της Apple που διέθεταν headphone jack 3.5mm. Έτσι, η αναλογική θύρα αποτελεί πλέον παρελθόν για την Apple, προχωρώντας χωρίς αυτήν από το iPhone 7 και έπειτα.

Το iPhone SE ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές σε χρήστες που ήθελαν κάτι προσιτό σε τιμή και μικρό σε μέγεθος, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται γιατί διακόπηκε η παραγωγή του. Το SE ήταν το πιο προσιτό από όλα τα iPhone στα $350, ενώ τώρα αυτή τη θέση παίρνει το iPhone 7 το οποίο ξεκινά από τα $450.