Το Messenger προσθέτει νέα AR παιχνίδια που μάλλον θα γίνουν μόδα

Μοιάζουν στα Snappables που λάνσαρε το Snapchat πριν μερικούς μήνες
08 Αυγούστου 2018 17:37
Το Messenger προσθέτει νέα AR παιχνίδια που μάλλον θα γίνουν μόδα

Ένα νέο χαρακτηριστικό πρόσθεσε το Facebook στη δημοφιλέστατη πλατφόρμα του Messenger δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να παίξουν παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας μέσα από τα κινητά τους. Η κυκλοφορία τους γίνεται σταδιακά από σήμερα και είναι τα "Don't Smile" όπου θα πρέπει να κρατηθείτε και να μην γελάσετε πρώτοι, και το "Asteroids Attack", όπου πιλοτάρετε ένα διαστημόπλοιο. Όλα τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν σε multiplayer με έως και έξι φίλους σας.

Για να παίξετε τα AR παιχνίδια του Messenger, ανοίξτε ένα chat, πατήστε το κουμπί της κάμερας πάνω δεξιά, έπειτα βρείτε το κουμπί του αστεριού και διαλέξτε ένα από τα διαθέσιμα παιχνίδια. Την ώρα που ξεκινάει η βιντεοκλήση, ο συνομιλητής/ες σας θα λάβει μια ειδοποίηση ότι το παιχνίδι ξεκινά. 

Το εν λόγω χαρακτηριστικό δεν είναι κάτι καινούργιο, μιας και το Snapchat λάνσαρε τα δικά του AR παιχνίδια, που το ονομάζει Snapabbles, μιας και θέλει να δραστηριοποιηθεί περισσότερο στον gaming χώρο. Αυτή η κίνηση ήταν θέμα χρόνου να γίνει από πλευράς Facebook μιας και ήδη διαθέτει παιχνίδια μέσω του Messenger.