Windows 10: Τέλος στις ενοχλητικές αναβαθμίσεις όταν το PC βρίσκεται σε χρήση

Με τη βοήθεια εκμάθησης μηχανής
26 Ιουλίου 2018 06:37
Windows 10: Τέλος στις ενοχλητικές αναβαθμίσεις όταν το PC βρίσκεται σε χρήση

Οι αναβαθμίσεις των Windows 10 κάνουν συνήθως του κεφαλιού τους, χωρίς να υπολογίζουν αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή ή όχι. Η Microsoft προσπάθησε να ικανοποιήσει τους χρήστες με τη λειτουργία snooze, αλλά ακόμα και τότε οι χρήστες παραπονιόντουσαν πως το PC έκανε επανεκκίνηση όταν το χρησιμοποιούσαν.

Σας ακούσαμε και για να σας ανακουφίσουμε, αν έχετε κάποια αναβάθμιση που εκκρεμεί, έχουμε αναβαθμίσει τη λογική της επανεκκίνησης έτσι ώστε να χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα το οποίο προσαρμόζεται περισσότερο και είναι προληπτικό. Δε θα ελέγχουμε μόνο αν η συσκευή βρίσκεται σε χρήση πριν την επανεκκίνηση, αλλά θα προσπαθούμε να προβλέψουμε αν απλά απομακρυνθήκατε για να πάρετε μία κούπα καφέ και θα επιστρέψετε σύντομα. – Dona Sarkar, επικεφαλής Windows Insider

Το νέο μοντέλο θα προβλέπει χρήση και συμπεριφορές με τη βοήθεια εκμάθησης μηχανής όντας cloud-based και οι πρώτες εσωτερικές δοκιμές της Microsoft έχουν ικανοποιητικά  αποτελέσματα. Οι Insiders θα αρχίσουν να δοκιμάζουν το νέο σύστημα με τα Redstone 5 και 19H1 updates που κυκλοφόρησαν σήμερα.